(Deutsch) Finalisten des Crossover Composition Award 2012 stehen fest

(Deutsch) Finalisten des Crossover Composition Award 2012 stehen fest

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels en Duits. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de standaard taal van deze site. Je kunt op een van de koppelingen klikken om de taal van de site naar een andere beschikbare taal te veranderen.

Plakat Crossover Composition Award 2012

Plakat Crossover Composition Award 2012

The finalists of the CCA this years are proudly announced: Sophie Pope (UK), Hans-Günther Allers (D), Tonio Geugelin (D), Jonathan Russell (USA), Johannes Söllner (D) and Judit Varga (HUN). Special Prize goes to Michael F.P. Huber (AU)
We thank everybody who took part this year, there were 94 applications with amazing music and interesting scores!

2012-08-08T11:00:03+00:00augustus 8th, 2012|News|